b3070_img1thumb.jpg

FILM: LOST IN LAOS

Lost in Laos is een speelfilmproject van filmmakers Jonathan Kray en Vincent Lodder. Ondanks dat ze jarenlang samen korte films maakten droomden zij er altijd al van om een speelfilm te maken. Begin 2012 besloten zij die droom, zonder enig budget of crew, dan eindelijk te gaan verwezenlijken. Zij schreven een script en boekten een reis van Bangkok Thailand naar Hanoi Vietnam. Niet wetende wat ze onderweg zouden gaan tegenkomen draaiden zij in vijf weken tijd een road-movie waarbij ze het verhaal dynamisch lieten verder groeien geïnspireerd door de locaties en gebeurtenissen van hun eigen reis.voor hun droom project.

klik hier voor de pitch op eu1.tv
website
trailer

suncatproductions

SUNCAT PRODUCTIONS

Sun Cat Productions is een non-profit productiebedrijf in Amsterdam opgericht door Caatje van Leeuwen vanuit de gedachte om een verschil te maken en bewustzijn te creëren over sociale, menselijke en universele issues.

Verhalen vanuit het hart, gemaakt met passie, door mensen die geloven dat wat ze maken een verschil maakt naar anderen.

Being you, wordt het debuut van Suncat Producties.

Over relaties, groeien, liefde en leren omgaan met je eigen begrenzingen en talenten in een samenleving waar soms maar weinig ruimte lijkt te bestaan voor hen die net iets anders zijn.


workwithnature

WORK WITH NATURE

Stichting Work with Nature heeft zich als doel gesteld om 400 hectaren tropisch oerwoud in Costa Rica te beschermen. Omdat wij een kleine organisatie zijn kunnen we direct actie ondernemen en effectief ons geld besteden. Met slechts €2.50 kunt u een vierkante meter tropisch oerwoud adopteren. Als blijk van waardering krijgt u een electronisch certificaat van uw bijdrage. 

b4268_img1thumb.png

PAKHUIS VOOR ONDERWIJSINNOVATIE

Het Pakhuis voor onderwijsinnovatie behandeld het vraagstuk hoe kinderen en het huidige onderwijs beter op elkaar kunnen aansluiten. 

Dit doet ze onder andere tijdens KIDS CROWD op 2 oktober; een middag vol interessante, 21e eeuwse workshops en Het Manifest voor de school van de toekomst! Met Kids Crowd wordt gebouwd aan aan de school van morgen.

Suzan Baldinger, onderwijsentrepreneur.