Team Teach to Fish

Teach to Fish wil dat je het zelf kan, durft en doet. Of je nu kunstenaar bent of startup, ondernemer of vrijwilliger.

Karim Maarek

Ik ben een creatieve trainer en adviseur met hart voor andermans zaak. Ik heb diverse crowdfunding, community building en storytelling trainingen ontwikkeld en ben bijzonder geïnteresseerd in het accelereren van mooie ideeën en innovaties via de crowd. Ik definieer crowdfunding steeds vaker als crowdcampaigning en crowdcaring want geld is slechts één onderdeel van het plaatje. Volgens mij hangt een crowd in beweging krijgen uiteindelijk van drie zaken af: een dondersgoeie voorbereiding, een ijzersterk verhaal en gepassioneerd verbinding zoeken.

Manon Michelle Monhemius

Gepassioneerd als ik ben over de collaborative economy, zet ik graag communities in beweging om goede ideeën groots te maken. Crowdfunding zie ik als een geweldige manier waarop mensen elkaars dromen helpen waar maken. The power of the crowd. Wanneer de projecten ook nog eens bijdragen aan een duurzamere wereld, dan is mijn liefde compleet. 

Sjors Roelofs

Als creatief / designer is het fantastisch om mee te helpen aan de communicatie van Teach to Fish of haar klanten. Diverse werkzaamheden zorgen ervoor dat ik altijd wel wat te doen heb. Graag ga ik de uitdaging aan om de passie van onze klanten naar beeld over te brengen in leuke campagnes. Niet alleen op visueel gebied, maar ook op creatief gebied. Denk daarbij niet alleen aan de content, maar ook aan het gevoel wat iemand met zich mee kan brengen en dat dit gevoel goed overkomt naar de communicatiedoelgroepen. Verder vind ik het fantastisch om een bijdrage te brengen aan crowdfunding campagnes, omdat ik graag help om dromen te realiseren.